SHESIDE GOES FALU PRIDE

Sheside, Falu Pride Kulturförening, Popkollo och Studiefrämjandet ger SHESIDE GOES FALU PRIDE på Magasinet i Falun // En stor kväll i feministisk musikorganiserings tecken med sjukt coola band med queera eller feministiska ställningstaganden, paneldiskussion om musikorganisering och feministisk organisering och hur det går ihop, feministisk konst, prova på instrument, med mera!


Onsdag 21 september 18.00 – 01.00

// akter //
SALLYSWAG (niokvinno världsmusikalisk käftsmäll)
YOLANDA & ANDREYA (poetry slam-champions)
DJ KATJA (stockholms queera dansgolv direkt till oss)
MAIDAVALE (tung heavy blues/psychedelic)
och mycket mer som kommer!

// paneldiskussion //
SHESIDE, POPKOLLO, KLUBB KOPPAR, GRRRL COLLECTION och fler feministiska musiker i en episk paneldiskussion om musikorganisering och feministisk organisering, och att använda musik som plattform, språk och verktyg för att förändra världen.

// konst //
EOFIA, vår bästa favorit feministiska konstnär från Gävle ger oss sin senaste utställning (surprise!) // tidigare verk:
http://www.gd.se/kultur/hon-ger-de-ledsna-flickorna-rost

// utställare //
Ingrid Wedin kommer finnas på plats med sina fina regnbågsväskor som även är till försäljning!

// mat & dryck //
Kommer finnas på plats med SmaK, bring yo’ cash.

// inträde //
Frivillig obligatorisk entré på 50 kronor eller vad du tycker att en kväll av den här kalibern är värd, alla bidrag är välkomna!

VÄLKOMNA! ✊ ♥ ✊

Dala Pride är en gränsöverskridande och öppenhjärtig intersektionellt normkritisk festival som välkomnar alla nyfikna människor, med eller utan regnbågar!

Vi vill skapa mötesplatser för nya perspektiv, ge plats för personliga berättelser, och sätta alla normer under lupp oavsett om det handlar om HBTQ, könsroller, funkisnormer, rasifiering, kroppsnormer, psyknormer eller andra snäva föreställningar om oss alla.

Dala Pride arrangeras av Falu Pride Kulturförening vars värdegrund är antirasististisk och queerfeministisk med fokus på intersektionell normkritik och hbtq. Vårt mål är frimodig öppenhet, solidaritet och jämlikhet och vill uppmärksamma och belysa normbrytande perspektiv både på och utanför festivalen. Festivalen är partipolitiskt och religiöst obunden.

Sheside är en feministisk livemusikklubb med sätet i Falun. Sheside jobbar för en mer jämställd musikscen och bokar därför artister där minst 50% är kvinnor/ transpersoner.

Tillsammans gör vi en klokare och mer inkluderande värld möjlig!

Evenemanget genomförs i samarbete med Studiefrämjandet, MoKs, Kulturrådet, Musik i Dalarna, Liljan och Scekab.

//TILLGÄNGLIGHET MAGASINET//
Lämplig för allergiker.
Lämplig för rullstol med ledsagare. Stor ramp vid entrén, inga trösklar mellan entrén och magasinet. Handikapptoalett finns.
Kan inte erbjuda ledsagning eller personlig assistans. Hörslinga saknas.